De Vorm die van Shanghai Jiechuang Co., Ltd vervaardigt.

Huis
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Shanghai Jiechuang Mold Manufacturing Co., Ltd.

Ik ben online Chatten Nu

Shanghai Jiechuang Mold Manufacturing Co., Ltd.

1 2 3 4 5
Shanghai Jiechuang Mold Manufacturing Co., Ltd. Shanghai Jiechuang Mold Manufacturing Co., Ltd. Shanghai Jiechuang Mold Manufacturing Co., Ltd. Shanghai Jiechuang Mold Manufacturing Co., Ltd. Shanghai Jiechuang Mold Manufacturing Co., Ltd.
上海结创模具, 专业设计, 制造滚塑模具, 滚塑产品

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Aantal werknemers : 70~110
Jaarlijkse omzet : 4.5 million-5 million
Opgericht Jaar : 2015
Export pct : 40% - 50%

De Vorm die van Shanghai Jiechuang Co., Ltd vervaardigen wordt gevestigd in het Songjiang-District van de stad van Shanghai dat zo historisch is dat het de „Wortel van Shanghai“ werd genoemd. Met minieme afstand slechts 30 van Hongqiao-Luchthaven, is het verkeer hier zeer geschikt. De opstelling in 2015, Jiechuang bezit 1 miljoen nu geregistreerd fonds en meer dan 5 miljoen daadwerkelijke investering. Zijn team en belangrijke ingenieurs allen heeft in de rotatieafgietselindustrie meer dan 10 jaar gewerkt, die tot Jiechuang een moderne economische entiteit maakt die op technologisch onderzoek, ontwerpontwikkeling, productie, handel en investering de nadruk legt.

 

 

Het in gedachten houden dat de Innovatie de stuwende kracht van ontwikkeling is, en de technologie zijn ziel van Verwezenlijking, plakken de arbeiders in Jiechuang altijd aan de weg van technologische verwezenlijking om ervoor te zorgen dat Jiechuang de belangrijke rotatie vormende fabrikant is. Bovendien heeft Jiechuang van huis en in het buitenland CNC machines op grote schaal en high-end, universele malenmachines, digitale gecontroleerde draaibank, EDM-machines, lineaire snijmachines, auto-shutteringsmachines en een dozijn het grote materiaal van de schaalproductie geïntroduceerd. Door die te introduceren is het geavanceerde productiemateriaal, Jiechuang de leider van hardware geworden. Het is ook in het Professionele Comité van Rotomoulding van China en Plastic Vereniging van China in successie toegetreden, die wons het bedrijf een goed sociaal contact en een openbaar lof in de rotatie vormende industrie en verder het een potentiële en gekwalificeerde leverancier maakt. De ingenieurs en de arbeiders zijn hier alle elites die jaren van ervaring in vloer schoonmakende machines, openlucht en binnenspeelplaatsmateriaal, kajaks en branding-boten, meubilair, geval en tuinierende planters hebben.

 

Aangezien de kwaliteit het bloed van ondernemingsontwikkeling is, hangt Jiechuang altijd het concept „Geen kwaliteit, Geen ontwikkeling“ aan en bepaalt om kwaliteit bij de bron te controleren om het idee van Totale Kwaliteitsbewaking (TQM) te bouwen. Met streng beheersysteem, geavanceerde productietechniek, en klant-geconcentreerd de dienstconcept, heeft Jiechuang opstelling een strikte kwaliteitsnorm om klanten van constant betere kwaliteit te voorzien. Jiechuang heeft nu een goede reputatie in zowel binnenlands als buitenland en de vormen en de producten gewonnen het is uitgevoerd naar landen zoals Amerika, Engeland, Duitsland, Zuid-Korea, Japan, Australië, Turkije, Rusland en de Oekraïne produceerde.

 

Jiechuang heet oprecht de nieuwe en oude klanten welkom om met ons te bezoeken en samen te werken! Dank!

 

Contactgegevens
Shanghai Jiechuang Mold Manufacturing Co., Ltd.

Tel.: 86--15026560693

Fax: 86-021-57893277

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)